Mobil Känsla för trädgård Varberg

Nu börjar det hända grejer!

Före Känsla för trädgård Före Känsla för trädgård

Ooops. Ja det ska inte vara helt enkelt att få till det här verkar det som. Jag ber om ursäkt till er alla läsare som förmodligen kommer blir helt förvirrade nu. Detta inlägget publicerades den 19 mars, men råkade raderas i farten. Så jag lägger upp det här igen så att ni hänger med på vad som händer i Läjet.. 
Idag har jag spenderat hela dagen i Läjet utanför Varberg. Några har kanske sett bilder därifrån sedan tidigare så här ligger lite gamla och nya från dagens framsteg. Jag fick förtroendet av kunden att rita på en ny framsida till deras hus. Ytan bestod av en ligusterhäck ( vilken är kvar och en gräsmatta som inte riktigt blev som man tänkte sig när den anslades. På den nya ritningen ritades det in tre olika rum kan man säga, det ena var en förlängning av garageuppfarten, för att få plats med fler bilar. Det andra en välkomnande framsida med sittmöjlighetre, men främst består denna delen av en gång som leder in till det tredje och största rummet. Detta rummet kommer att skapas genom att avskärma ytan med en lägre mur, en platsbyggd soffa som kunden själv ska bygga i framtiden under balkongen och två större odlingslådor att plocka godsaker ifrån. 
Kunden har själv grävt ut ytan så idag var det dags att fylla upp med krossmaterial och stenmjöl. Många skulle kanske använda flis istället, men jag kan bara inte med det... ligger ju inte still! Vissa gillar det...jag gör det inte.....

 

Trädgårdsritning Känsla för trädgård
Kunden grävde själv ut
Kranbil levererar material och skopar ut.
Bärlaget packas för att hålla i många år!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln