Mobil Känsla för trädgård Varberg

Det är inte alltid så enkelt

Jag inser att det här med bloggande inte är för dem som kanske glömmer säkerhetskopiera telefonen med alla bilder på innan den går sönder. Jag var utan telefon i ett par veckor och har tyvärr inte kunnat dokumentera så mycket under projektens gång. Vad gäller projektet i Läjet så är det klart, bara växterna som fattas. De ska snart beställas och sen planteras tillsammans med kunden en dag framöver. Bild kommer framöver.
Något annat som tagit upp all min arbetstid de senaste veckorna är att jag går som inhyrd på Höråsens plantskola där jag numera jobbar varannan helg samt hjälper dem med skötseln som de har på olika adresser i stan. Otroligt vackra trädgårdar med hög skötselnivå.  Där har vi vårstädat ordentligt samt gödslat i rabatterna och inte nog med det kört ut 4-5 kubik barkmull. Det är så underbart när det är så städat att man tror man är på en slottsträdgård. Kan lägga upp lite bilder därifrån vid senare tillfälle.
Det är verkligen full rulle just nu vilket är jättekul. Det tråkiga är bara att man kanske tvingas tacka nej till kunder för att man inte hinner. Anställa någon.. ja det vore en dröm, men jag väntar nog lite till.
Så trots att det är lördag idag så har jag varit och hämtat häck åt ett par som själva skulle plantera sin avenbokshäck idag.

Välkomna till Höråsens plantskola i Tvååker!
Sara

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln