Mobil Känsla för trädgård Varberg

Dressa din gräsmatta

Många inklusive mig själv har en väldigt gropig gräsmatta. Då kan det vara en idé att dressa den för att få en jämn yta. Ta och hämta en kärra dressand och fyll på där det är gropigt och om några veckor har gräset vuxit igenom sanden, men i nivå med resten av gräset istället. Enkel quickfix för den där retsamma gropen som man alltid trampar snett i. Igår var jag och dressade en gräsmatta där kunden tröttnat på ojämnheterna!

Har du gropar i gräsmattan som det inte växer gräs i så ta då istället dressjord. Det är jord med inblandad sand. Jord för att det ska kunna sås gräs i och sanden för att det inte ska sjunka så mycket som det kan göra om man bara fyller upp med jord.

Etiketter: gräsmatta

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln