Mobil Känsla för trädgård Varberg

Klart i Olofsbo

Det var ett tag sedan vi drog igång och gjorde färdigt nere i Olofsbo Det blev två stora lass med makadam och flis. Jag fick som vanligt hjälp av Gert-Arne på Bygglast AB med transporterna. Det flöt på ganska bra tills paddan (markvibratorn) gick sönder så de fick komma ut och byta ut den. Fördelen med att hyra maskiner! Det kanske är dyrt i längden, men är guld värt för mig då jag inte kan något om maskiner ( vilket man kanske borde). Jag frågade en man en gång hur man såg skillnad på en 2-takts och en 4-taktsmotor. Efter att ha kollat på maskinen ett tag så sa han bara...ja men det ser man bara. Efter det har jag gett upp. Det finns de som är bra på maskiner och kan då istället få hjälpa mig med dem!
Nog om maskiner. Jag kunde trots den trasiga paddan och den sena leveransen av en ny börja dra av och lägga några marksten.
En av dagarna fick jag hjälp av två killar att lägga stenen. Jag trodde kanske att vi skulle bli klara under dagen, men hann kanske halvvägs. Ibland önskar jag att jag inte vore sån tidsoptimist....blir så lätt besviken. Stenläggningen blev klar någon dag senare som på bilden. Kunden önskade även hjälp med att rensa en häck, vilken inte var rensad på  många år..därefter la vi på barkmull så det blev snyggt och mer lättskött.
 

 

Etiketter: olofsbo

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln