Mobil Känsla för trädgård Varberg

Skördefest Coop Forum Varberg

Vill bara tacka alla som besökte min utställning utanför Coop Forum i helgen. Det är väldigt inspirerande och motiverande att se att ni är så många som gillar betong och att gjuta själva!
Jag kommer inom kort att försöka få till lite bilder på gjutformar och gjutna plattor här på hemsidan eller på Facebook. Tills dess så finns möjligheten att komma och titta på gjutformar efter överrenskommelse. Slå en signal bara.

Jag har också efter stor förfrågan från er kunder tagit kontakt med leverantören gällande "träplankorna". Förhoppningsvis kommer jag få möjlighet att sälja dessa i framtiden, men som sagt i nuläget finns inga formar att köpa. Kanske under nästa skördefest!
 

loading...

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln