Mobil Känsla för trädgård Varberg

Ett nytt spännande trädgårdsår är i gång!

Det är alltid lika grått och trist denna tiden på året, men visst märker man att det börjar ljusna lite igen?!  Bara det ger energi och inspiration att börja planera inför våren. Mina julrosor har stora knoppar nu som jag hoppas snart slår ut i övrigt får man mest glädja sig över de vintergröna växterna som troget ger grönska året om. Den här tiden på året blir man också påmind om att man har alldeles för lite av dem! Det är ett av mina löften för 2016 som jag ska ta tag i hemma.
Snart dimper växtkatalogerna ner i brevlådan och man får åter börja planera och drömma om en prunknande trädgård.  Hur ser dina planer ut för trädgården i år? Behöver du kanske lite hjälp på traven med en rabatt eller kanske en plan för hela trädgården?  Var ute i god tid är i så fall mitt råd till er alla för när våren kommer så är vi trädgårdsarbetare ofta fullbokade.

Etiketter: vinter

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln