Mobil Känsla för trädgård Varberg

Betongkurs

Äntligen har jag fått in lite betongrelaterat på hemsidan också.
Bland annat har jag bokat in några datum för betongkurser till våren som ni kan läsa om nedan och på hemsidan.
Dessutom har jag lagt in gjutformar att gjuta själva i och som finns till försäljning. De är väldigt snygga att använda som dekoration i trädgården, som liten bordsskiva, trampsten i rabatt eller kanske hänga upp på väggen inomhus. Det finns även ett visst utbud med färger ifall man vill måla dessa. Färgerna fungerar väldigt bra på betong, sten osv och håller väldigt bra utomhus.
Önskar man inte gjuta själv så kan man köpa färdiggjutet. Kontakta mig för pris.

Betongkurs 19/4 & 21/4 i Varberg
Tid: 17:30-21:00
Minsta antal deltagare:  6 pers
Kostnad: 850kr
Betala senast: 12/4
Betalning sker via
Swish 123 571 4993  eller till
bg: 209-1551.

Allt material samt fika ingår. 
Övrig information samt vägbeskrivning skickas ut några dagar innan kursstart. Anmälan är bindande först efter att kursavgiften är betald.   

Nästa kurstillfälle är 3/5 & 5/5.
Det här är ditt nya blogginlägg. Vi har lagt till denna text och bild som exempel på vad du kan göra. Nu är det bara för dig att skriva din egna text, lägga in bilder, video… ja, vad som helst. Du kan ändra allt och även ta bort det du inte vill ha.

För att redigera denna text, peka här och klicka på knappen ”Redigera text”. Bilden kan du ändra eller ta bort i ”Ändra bild”. För att dra in nya block klickar du först på knappen ”Skapa innehåll” och väljer sedan vad du vill ha.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln